maanantai 31. maaliskuuta 2014

Muuttoa, muuttoa, muuttoa



Lihakset ja mieli ovat viikon muuton, kantamisen, siirtämisen, remppaamisen ja siivoamisen jäljiltä jokseenkin jumissa.  Mutta nyt liiketilamme on siirtynyt Palokunnakadulta Hallituskadulle numeroon 20 (Hämeenlinna). Täällä olemme lähellä toria, keskustaa ja actionia. Ja tilaakin saatiin triplasti.

Mutta tosiaan, ennen kuin tänne päästiin, oli työ melkoinen. Me Hannan kanssa molemmat kummasteltiin moneen otteeseen, että miten meillä voikin olla näin paljon kamaa! Ja miten se oikeasti kaikki on mahtunut pikkuruiseen liiketilaamme.

Mutta tässä pientä vinkkiä jälleen kerran siitä mitä meillä täällä on luvassa - sekä tiloista että tulevista uusista tuotteista. Toivottavasti ensi viikolla ovet ovat jo avoinna! Stay tuned…



sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mattoja ja muutoksia

Kuten jo aikaisemmin kirjoitimme, uusia tuotteita on alkanut tippumaan pikku hiljaa liikkeellemme. Pieni kurkistus uusimpiin paketteihin kertoo tarinaa upeista ja värikkäistä matoista, joista kerromme -jälleen kerran - lisää myöhemmin. Vinkkinä voidaan kertoa vaikkapa se, että samanlaisia mattoja näkee jonkun verran ulkomaisten sisustuslehtien sivuilla.

Liikkeessä remppa sen kun jatkuu. Vähän aika sitten Hallituskadulla eli uudella liikkeellä näytti vielä melko kalsealta, vaikka seiniä oli siivottu ja tasoitettu maalausta varten. Nyt maalaustakin on jo saatu tehtyä, ja liikkeellä näyttää jo ihan erilaiselta kuin näissä kuvissa. Uudet tilamme ovat muuten kahdessa kerroksessa! Alakertaan saadaan hulppeat tuotantotilat ja sitä kauan ja kipeästi kaivattua lisäsäilytystilaa.

torstai 13. maaliskuuta 2014

Koulukartoista värikkäitä ja persoonallisia tuotteita

Saamme aina välillä todella mielenkiintoisia mittatilaustöitä asiakkailta. Tällä kertaa joukko opettajia halusi hyödyntää koulun vanhat kartat jotenkin muuten kuin että ne keräisivät vain pölyä koulun varastossa.

He toimittivat meille vanhat, isot ja hieman pölyiset kartat (muutaman kerran aivastelin karttoja käsitellessä) ja teettivät niistä olkalaukkuja, toalettilaukkuja, kännykänsuojia ja rahapussin.












Maatoiveitakin annettiin ja yritimme parhaamme mukaan niitä toteuttaa. Toiveena oli mm. Suomi&Pohjoismaat, Japani, Ranska, Espanja, Italia ...


Tuotteista tuli kieltämättä todella upeita ja värikkäitä. Minun suosikki on tuo pinkki laukku Briteistä.




maanantai 10. maaliskuuta 2014

Muutto edessä ja muutoksia luvassa

Kohta se on auki... meinaan meidän uusi ja isompi liike Hämeenlinnan keskustassa Hallituskadulla. Remppa- ja maalaushommat ovat alkaneet ja muutto tapahtuu parin, kolmen viikon päästä.

Huh, huh! Hommaa riittää ja jännittää ihan hirveästi, mutta niin paljon on ihania sisustustuotteita ja huonekaluja tulossa, että välillä pompimme innosta. Kerromme lisää näistä uusista tuulista ja tuotteista vähän myöhemmin.

Alimmaisessa kuvassa vähän vilauksia uusista tuotteista.